Business Boost
Pakken
Sparring, rådgivning og støtte

Årets 10 vindere ved Berlingske Business Boost 2017 belønnes alle med vores Business Boost-pakke.

Business Boost-pakken er et forløb, hvor du får den sparring, rådgivning og støtte, som skal til, for at du kan komme videre med dit start up-projekt.

Vi har indgået partnerskaber og aftaler med en række danske virksomheder, hvis opgave bliver at hjælpe dig og din idé videre. Målet med partnerskaberne er at give dig de bedste betingelser for videreudvikling af din idé samt opstille en realistisk plan for, hvordan du gør det.

Som vinder får du bl.a. adgang til at præsentere din ide for mere end 60 seriøse investorer på en særlig investordag, du deltager i 8 intensive workshops til stor værdi, og du får sparring på alle dele af din forretningsidé. Og ikke mindst får du synlighed og eksponering - som ofte er en afgørende faktor for succes. Business Boost pakken giver dig et boost og er en unik vej ind i iværksætter- og investor-miljøet.

Gennem Berlingske Business Boost optimerer vi sammen dine chancer for videre succes ved at hjælpe dig med at skærpe din idé og forretningsplan gennem et forløb med professionel rådgivning og eksponering af dit projekt.

Business Boost pakken består af:

Som deltager i Berlingske Business Boost bliver du og din virksomhed eksponeret i alle Berlingskes medier, både digitalt og på print. Vi dækker i forvejen iværksættere og iværksætteri massivt og kommer til at følge vindervirksomhederne i Business Boost-konkurrencen tæt redaktionelt.

DanBAN er Danmarks største business angel netværk. Vi er 125 Business Angels, der alene sidste år investerede 170 mill. kr. i startups. Vi tilbyder startups meget mere end kun penge – vi tilfører viden, kompetence, netværk og erfaring. BOOST vinderne inviteres til at pitche på et DanBAN medlemsmøde. Dermed får I mulighed for at få risikovillig kapital og erfaring ombord.

Som vinder af Berlingske Business Boost får du adgang til Nordeas specialister. Vi hjælper dig med at komme nemt, hurtigt og trygt i gang. Og vi giver dig inspiration, finansiel sparring og perspektiv, så du kan udvikle din forretning. Uanset branche, størrelse og planer er vi med dig hele vejen.
Du får adgang til praktiske online- og mobilløsninger, som giver dig en enkel daglig drift og et konstant overblik over din forretning.

PS4 er et konsulenthus med lederskab i fokus. Vi er alle seniorkonsulenter med en lang erfaring og speciale indenfor ledelse, lederskab og coaching.
Vi bidrager med coaching til at styrke din worklife balance, eller det område som fylder mest i din hverdag. Det er dig, der definerer coachingens udgangspunkt og os, der hjælper med at sætte rammen. Vinderne får hver 5 timers coaching.

I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet, og vi hjælper bl.a. iværksættere med at få et godt forretningsgrundlag i forhold til virksomhedsform, moms/skat og budgettering. PwC stiller sin viden til rådighed for vinderne, og sammen finder vi ud af, hvor vi kan gøre den største forskel.

Rainmaking er en virksomhedsfabrik, der siden starten for 10 år siden har etableret 25 egne virksomheder og investeret i over 400 startups globalt, der tilsammen har rejst langt over 1 milliard kroner i funding. Rainmaking arbejder sammen med de førende globale brands om at skabe nye teknologier og forretningsmodeller og er derudover daglig ramme for 1.300 iværksættere via målrettede kontorfællesskaber for iværksættere. Rainmakings stiftere og specialister afholder 8 workshops for vinderne, hvor der arbejdes intensivt med alt fra lean startup, design thinking, founder strength, vækststrategier over effektiv ledelse og meget mere.

Subsero er et reklamebureau med mere end 15 års erfaring i kundecentreret markedsføring. Med den rette strategiske tilgang, storytelling og en visuel identitet der matcher, kan man skabe en meget bedre dialog med sine kunder – og dermed et bedre forretningsgrundlag.
Med afsæt i den enkelte vinders situation og produkt, tilbyder vi sparring, så der skabes et godt fundament for at udvikle en relevant og effektiv kommunikation.


Tryg/The Camp
Tryg Forsikring har i de senere år haft massiv fokus og satsning på iværksættere og startups. Med etableringen af vores corporate co-work space The Camp, i samarbejde med Rainmaking, har vi skabt et levende og cool community for nogle af de mest spændende Tech Startups i Danmark. Vi tilbyder de 10 vindere optimale rammer og udviklingsbetingelser for at udvikle deres forretningsideer i The Camp.

Tryg/The Camp tilbyder de 10 vindere

  • Gratis plads i The Camp fra den 1. november - 31. januar til alle teammedlemmer
  • Gratis forsikringsløsning i ét år fra den 1. november 2017 til 31. oktober 2018 med lovpligtig arbejdsskadeforsikring til medarbejdere og en grundlæggende Erhvervsforsikring
  • Rådgivning om de forsikringsmæssige forhold relateret til startup’ens produkt/service


Læs mere om Business Boost 2017

Læs om Årets 10 vindere af Berlingske Business Boost 2017

Følg Berlingske
Business Boost 2017
på Business.dk
for 0,- første måned.

Bestil nu